Napetost Narašča: Pregled Trenutnih Rezultatov in Pričakovanj v MLAA 2023

Poletna pavza se počasi zaključuje, z dnevi do 2. septembra 2023, ko bo potekalo VIII. kolo tekmovanja MLAA 2023 v Trbovljah, organizirano s strani ZSČ Trbovlje. Jesenski del tekmovanja prinaša še tri razburljive tekme.

Letos so karte precej premešane, zato si poglejmo aktualni skupni seštevek Mednarodne Lige Alpe Adria 2023. Kdo izstopa med posamezniki? Katera ekipa se že smeji obetavni lovoriki? Kdo komu diha za ovratnik?

PIŠTOLA POSAMEZNO

Po zaključku VII. kola kraljuje na vrhu Bojan Fras iz SD Proarmis 1, ki blesti v letošnjem letu. Poleg MLAA 2023 se uspešno meri tudi v drugih disciplinah, kjer dosega izjemne rezultate.

Na tesnem drugem mestu sledi Dejan Lovec iz SD Policist 1, razlika med njima pa je minimalna, kar napoveduje napet zaključek.

Na tretjem mestu pri pištoli posamezno je gonilna sila SK Maribor, Christian Hirz, ki se trudi, da bi SK Maribor še naprej ostal pomemben strelski klub med najboljšimi. Bravo!

Na četrtem mestu trenutno najdemo Iztoka Kajzerja iz SD Policist 1, ki zre proti tretjemu mestu, medtem ko se strelska legenda Nenad Vignjević iz SD Proarmis 1 trenutno uvršča na peto mesto. Spomnimo se, da se po 10 tekmah najslabša dva rezultata odštejeta, tako da se oblikuje končno število krogov za vsakega tekmovalca.

Vse skupne rezultate v pištola posamezno si lahko ogledati na tej povezavi: Skupni rezultati pištola posamezno po VII. kolu MLAA 2023.

REVOLVER POSAMEZNO

Pri posamezni disciplini revolverja je razlika še manjša, kar obeta spektakularen zaključek v zadnjem, desetem kolu MLAA 2023.

Na prvem mestu se še naprej drži Bojan Fras iz SD Proarmis 1. Tesno za njim sledita Iztok Kajzer in Blanka Janota, oba iz SD Policist 1.

Na četrtem mestu je Jernej Kalšek iz SD Policist 2, strelec, ki zna vedno presenetiti, na petem mestu pa najdemo Christiana Hirza iz SK Maribor 1.

Tekmovalci v revolverju so izjemno izenačeni, kar obeta napeto tekmovanje v vsakem kolu, vse do zadnje tekme.

Vse skupne rezultate v posamezno revolver si lahko ogledati na tej povezavi: Skupni rezultati posamezno revolver po VII. kolu MLAA 2023.

EKIPNO PIŠTOLA

Na vrhu ekipne razvrstitve za pištolo po VII. kolu kraljuje ekipa SD Proarmis 1. Takoj za njimi na drugem mestu je ekipa SD Policist 1, medtem ko se na tretjem mestu znajde ekipa SD Proarmis 2. Četrto mesto pripada ekipi SD Policist 2, med najboljših pet pa se je po trenutnih rezultatih uvrstila tudi ekipa SD Policist 4.

SD Proarmis 1 si je že ustvaril lepo prednost in suvereno vodi. Pričakujemo pa ogorčen boj za tretje mesto, kjer je razlika med SD Proarmis 2 in SD Policist 2 tesna.

Vse skupne rezultate v ekipno pištola si lahko ogledati na tej povezavi: Skupni rezultati ekipno pištola po VII. kolu MLAA 2023.

EKIPNO REVOLVER

V ekipni disciplini revolverja so rezultati še tesneje skupaj. Na vrhu se po VII. kolu nahaja ekipa SD Policist 1, tesno za njo je ekipa SD Proarmis 1, na tretjem mestu je ekipa SD Policist 2, na četrtem pa ekipa SD Proarmis 2.

Na petem mestu preseneča ekipa SD Kidričevo 1, ki je ena od letošnjih senzacij. Člani te ekipe se ne ustavljajo samo pri ekipnih dosežkih, temveč posegajo tudi po posameznih medaljah, prihodnost pa prinaša obetavne rezultate tako ekipno kot posamezno.

Vse skupne rezultate v ekipno revolver si lahko ogledati na tej povezavi: Skupni rezultati ekipno revolver po VII. kolu MLAA 2023.

To so torej aktualni rezultati v skupnem seštevku MLAA 2023 po VII. kolu. Pred nami so še trije krogi, ki bodo napeti, in z nestrpnostjo pričakujemo nadaljevanje po poletnem premoru.

 

Urnik preostalih treh kol v MLAA 2023:

VIII. kolo MLAA 2023: sobota, 2. september 2023, Trbovlje (organizacija: ZSČ Trbovlje)

IX. kolo MLAA 2023: sobota, 16. september 2023, Kidričevo (organizacija: SD Kidričevo)

X. kolo MLAA 2023 – FINALE: sobota, 30. september 2023, Maribor – Melje (organizacija: SD Policist)

Delite na:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Ne spreglejte ...

IV. POKAL KIDRIČEVO

  V soboto 11.7.2020 se je že četrtič zapored odvila tekma za Pokal Kidričevo. Štiri leta nazaj, ko je SD Kidričevo prvič organiziral to tekmo,

VIII. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Pozdravljeni vsi skupaj. Tokratni blog bo povzetek 8. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2019, ki se je odvil 7.9.2019 na strelišču Agnez Trbovlje v organizaciji

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke