IX. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Deveto, predzadnje kolo MLAA 2019, se je odvilo na strelišču SD Kidričevo v Strnišču, dne 21.9.2019. Strelišče je bilo pred leti obnovljeno in je danes eno boljših na štajerskem. SD Kidričevo je lahko ponosno, da ima tako odlično strelišče.

Strelišče Kidričevo 21.9.2019
Strelišče SD Kidričevo v Strnišču

Vsako leto v juniju SD Kidričevo organizira tudi tekmo “Pokal Kidričevo v streljanju s pištolo in revolverjem”. Tekma je iz leta v leto bolj obiskana. Zasluga gre tudi odlični organizaciji pod taktirko SD Kidričevo. Več o tekmi lahko najdete tukaj(klik): https://facebook.com/events/s/4-pokal-kidricevo-v-streljanju/182177936451116/?ti=icl

Člani SD Kidričevo blestijo tudi v streljanju z zračno puško na državni ravni. Lepo je videti kraj, kjer gojijo športni duh tudi v strelstvu, ki je vse premnogo krat zaradi zmotnih predsodkov krivično spregledan.

Razpis 9.KOLO ALPE ADRIA 2019 (klik).

Kot vidite zgoraj iz mikročasovnice ima strelišče v Strnišču kar 12 strelskih mest. Tako smo že kmalu po 15.00 uri prišlo do končnih rezultatov 9. kola MLAA 2019.

 

 

REZULTATI PIŠTOLA POSAMEZNO

V pištoli posamezno je pobudo prevzel Bojan Jelen SD Proarmis I, ki je prepričljivo zmagal s 196. krogi.

Na drugem mestu njegov klubski kolega Nenad Vignjević s 193.krogi.

Tretje mesto je osvojil Darijan Gomivnik SK Maribor I, s prav tako 193. krogi, a z manjšim številom desetk, kot drugo uvrščeni.

 

9. kolo MLAA 2. in 3. mesto pištola posamezno
2. mesto pištola posamezno Nenad Vignjevič levo in 3. mesto Darijan Gomivnik pozirata ob prejemu medalj.

REZULTATI REVOLVER POSAMEZNO

V revolver posamezno je Gomivnik spomnil, da premagati prvaka ni nemogoče je pa zelo težko. S 197. krogi je Gomivnik SK Maribor I prepričljivo zmagal v revolver posamezno.

 

Darijan Gomivnik je s 197. krogi v revolver posamezno prepričljivo na najvišji stopnički

 

Na Drugem mestu s 193, krogi mu je sledil odlični Bojan Fras SD Proarmis II.

Na tretjem mestu je pristal Marko Svetelšek SD Proarmis I, dosegel je 192. krogov. Od ostalih z enakim številom krogov je imel največ desetk (13).

 

 

REZULTATI PIŠTOLA EKIPNO

 

V pištoli ekipno je slavil SD Proarmis I. S 579. krogi je razblinil vsake dvome, kdo najhitreje hiti ekipni skupni zmagi v ligi na proti.

Drugo mesto je osvojila ekipa SD Policist III, ki je letos naravno blestela v sestavi: Kalšek, Kajzer in Janota. Dosegli so 572 krogov.

Tretje mesto so zasedli SD Policist I s 570. krogi v sestavi: Kovač, Kos in Šalamun.

 

Prevzemniki/dobitniki ekipnih medalj Pištola ekipno 9. kolo MLAA

 

 

REZULTATI REVOLVER EKIPNO

V revolver ekipno SD Proarmis I ni ničesar prepustil naključju. S 574. krogi in z velikim naskokom je zmagal tudi v tej ekipni disciplini. Neverjetno na kako visokem nivoju je letos ekipni duh, ne samo v prvi ekipi SD Proarmis, ampak tudi vseh ostalih njihovih ekipah.

Srebrno medaljo in s 567. krogi so odnesli odlični SD Policist III. Kalšek, Kajzer in Janota so še enkrat več dokazali, da so njihov cilj samo najvišja mesta.

Tretje mesto in 566 krogov je zasedel SK Maribor I v sestavi: Peršak, Gomivnik in Voglar. Gomivnikov fenomenalni rezultat tudi tokrat ni bil dovolj za višje stopničke.

 

9. kolo MLAA Kidričevo 21.9.2019 dobitniki ekipnih medalj revolver.

 

Rezultati 9 kolo 2019(klik).

S tem je bilo 9. kolo MLAA 2019 končano. Čakalo nas je samo še zadnje 10.kolo , ki se je odvilo 29.8.2019 v organizaciji SD Policist.

Ostanite z nami vse do končnega razpleta MLAA 2019, ki je letos bila neverjetno pisana in napeta.

 

Še nekaj utrinkov iz 9. kola MLAA:

 

 

Delite na:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Ne spreglejte ...

VII. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2020

VII. kolo Lige Alpe Adria 2020 se je odvilo v prelepem, zelenem kraju Rečica pri Laškem. Vreme je bilo čudovito in tako tudi idealni pogoji,

MEDNARODNA LIGA ALPE ADRIA 2023

VII. KOLO MLAA 2023

VII. kolo Mednarodne lige Alpe Adria 2023 je potekalo na modernem strelišču SD Dušan Poženel v Rečici, Laško. Posebnost tega strelišča so elektronske tarče oz.

V. kolo lige Alpe Adria 2019

      Lep strelski pozdrav vsem skupaj! Danes bom povzel rezultate V. kola MLAA, ki se je odvijalo 8.6.2019 na strelišču v Melju v

VIII. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Pozdravljeni vsi skupaj. Tokratni blog bo povzetek 8. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2019, ki se je odvil 7.9.2019 na strelišču Agnez Trbovlje v organizaciji

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke