FINALE MEDNARODNE LIGE ALPE ADRIA 2023

Finale MLAA 2023

Najboljše trenutke zadnjega 10. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2023, ki ga je organiziralo Strelsko društvo Policist, smo dočakali 30. septembra 2023. Mednarodna liga Alpe Adria je najbolj obiskano in tudi iz leta v leto vedno bolj prestižno tekmovanje v svetu športnega strelstva z veliko kalibrskimi pištolami in revolverji. Letos so rezultati bili resnično impresivni.

REZULTATI PIŠTOLA POSAMEZNO

Začnimo z izjemnimi dosežki v disciplini pištola. Tekmovalci so se pomerili na najvišjem nivoju, in rezultati so bili več kot prepričljivi.

Bojan Fras je pokazal izjemen strelski talent in osvojil zlato medaljo s 194 krogi, tudi na zadnjem 10. kolu MLAA 2023. Njegova natančnost in hladnokrvnost sta ga popeljali do še ene zmage, kar je navdušilo vse prisotne.

Christian Hirz je bil prav tako odličen in osvojil srebrno medaljo s 194. krogi, odločali so muši. Njegova predanost streljanju in vztrajnost sta bili ključni za njegovo uspešno predstavo, kljub poškodbi na nogi.

Dejan Lovec si je prislužil bronasto medaljo s skupnim rezultatom 193 krogov. Njegova doslednost in trdo delo sta se obrestovala.

Povezava do vseh rezultatov pištolske discipline: Rezultati 10. kolo MLAA 2023- pištola posamezno.

REZULTATI REVOLVER POSAMEZNO

Tudi v disciplini revolver so tekmovalci navdušili s svojimi izjemnimi dosežki. 

Bojan Fras je ponovno blestel in si prislužil zlato medaljo s skupnim rezultatom 196 krogov. Njegova mirnost in natančnost sta bili ključni za zmago.

Iztok Kajzer je osvojil srebrno medaljo s skupnim rezultatom 193 krogov. Njegova vztrajnost in trening sta ga popeljala na zmagovalni oder.

Matevž Mohorko je osvojil bronasto medaljo s skupnim rezultatom 193 točk. Njegova strast in predanost sta bili ključni za njegov uspeh.

Povezava do vseh rezultatov revolverjev: Rezultati 10. kolo MLAA 2023 – revolver posamezno.

FINALNI REZULTATI MLAA 2023 - PIŠTOLA

Zadnje kolo Mednarodne lige Alpe Adria 2023 je prineslo izjemne trenutke streljanja in razkrilo izjemne dosežke, ki so zaznamovali celotno sezono. 

Zadnje 10. kolo, organizirano s strani Strelskega društva Policist, je bilo vznemirljivo in polno presenečenj, vendar pa je eden izmed strelcev zasenčil vse in osvojil dvojno krono v obeh disciplinah, pištoli in revolverju. Ta strelski virtuoz je Bojan Fras iz Strelskega društva Proarmis, ki je suvereno zmagal v skupnem seštevku.

Bojan Fras je postal prvak Lige Alpe Adria tako v pištoli kot tudi v revolverju. Njegova izjemna natančnost, mirnost in predanost so ga popeljale do teh impresivnih zmag. Letos mu je uspelo tisto, kar je prejšnja leta uspevalo Darijanu Gomivniku, ki pa zaradi osebnih razlogov letos ni tekmoval.

Bojan Fras pa ne dosega izjemnih rezultatov samo v velikem kalibru ampak tudi ostalih strelskih disciplinah. Po njegovih stopinjah pa gre tudi njegov sin.

V disciplini pištola je Bojan Jelen iz Strelskega društva Proarmis zasedel drugo mesto. Bojan Jelen ni le odličen strelec, ampak tudi mentor mnogim odličnim strelcem, ki dosegajo izjemne uspehe v različnih strelskih panogah in disciplinah. 

 

Tretje mesto pa si je prislužil Dejan Lovac iz Strelskega društva Policist, ki je pokazal, da še vedno zmore in zna doseči vrhunske rezultate.

Na tej povezavi najdete vse končne rezultate MLAA 2023 v disciplini pištola: Rezultati Pištola MLAA 2023 skupni seštevek.

FINALNI REZULTATI MLAA 2023 - REVOLVER

Kot sem že omenil je tudi v disciplini Revolver posamezno v skupnem seštevku zmagal Bojan Fras iz SD Proarmis.

Blanka Janota iz Strelskega društva Policist je osvojila drugo mesto, kar je odličen uspeh in smo vsi v SD Policist zelo ponosni na tako odlično strelko. Takšnega uspeha že zelo dolgo ni uspelo kateri predstavnici ženskega spola. Njen klubski kolega Iztok Kajzer je zasedel tretje mesto in se ponovno uvrstil med vrhunske strelce.

Na tej povezavi najdete vse končne rezultate MLAA 2023 v disciplini revolver: Rezultati Revolver MLAA 2023 skupni seštevek.

EKIPNI KONČNI REZULTATI MLAA 2023

Ekipno je bila SD Proarmis 1 (Fras, Vignjevič, Jelen) v disciplini pištola izjemno močna, saj so prejeli dve odličji, poleg 1. mesta so zasedli tudi tretje mesto (Šalamun, Cehner, Kröpfl, Bilič). Drugo mesto je pripadlo SD Policist 1 (Kajzer, Kovač, Lovec).

Vse končne ekipne rezultate v pištoli najdete na tej povezavi:

Pištola – Mednarodna lige Alpe Adria 2023 ekipno

V disciplini revolver pa je ekipna zmaga prav tako pripadla SD Proarmis 1, drugo in tretje mesto pa sta osvojili ekipi SD Policist 1 (Kajzer, Kovač, Janota) in SD Policist 2 (Gajšek, Beganović, Voglar).

Vse končne ekipne rezultate v revolverju najdete na tej povezavi: 

Revolver – Mednarodna lige Alpe Adria 2023 ekipno

Leto 2023 je bilo naporno in polno izzivov za vse strelce. Marsikomu se letos ni izšlo, spet drugi so pokazali vrhunsko formo, zbranost in mirnost v ključnih trenutkih. V zimskem času bo marsikdo moral resno po trenirati že za naslednjo sezono, saj je konkurenca v Ligi Alpe Adria izjemno močna.

Mnogi tekmovalci so pokazali izjemno predanost strelstvu in vztrajnost v svojem treningu. To tekmovanje je dokazalo, da je strelstvo šport, ki združuje natančnost, vztrajnost in predanost ter prinaša neverjetne dosežke.

Iskreno čestitamo vsem dobitnikom medalj in vsem tekmovalcem, ki so s svojo strastjo in predanostjo naredili to sezono Lige Alpe Adria 2023 nepozabno.

Mednarodna liga Alpe Adria 2023 je bila prava praznična prireditev za vse ljubitelje športnega strelstva, ki so se zbrali, da bi spremljali vrhunske športne strelce v akciji. Strelstvo še naprej ostaja šport, ki združuje natančnost, vztrajnost in predanost ter prinaša neverjetne dosežke.

Prihodnje leto se že veselimo nove sezone, ki bo prinesla nove izzive in vzorce odličnosti v svetu streljanja.

GALERIJA SLIK - FINALE MLAA 2023

Delite na:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Ne spreglejte ...

X. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Pozdravljeni strelke in strelci in vsi ljubitelji športnega strelstva velikega kalibra! Danes bom povzel zadnje, X. kolo Lige Alpe Adria 2019, ki se je odvilo

NOVOLETNI TURNIR VINKA LAVRINCA 2019

Po dveh letih odsotnosti se je 14.12.2019 ponovno odvil NOVOLETNI TURNIR VINKA LAVRINCA, v organizaciji Strelskega društva Dušan Poženel iz Rečice. Mnogo se je spremenilo

Finale MLAA 2023
MEDNARODNA LIGA ALPE ADRIA 2023

FINALE MEDNARODNE LIGE ALPE ADRIA 2023

Najboljše trenutke zadnjega 10. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2023, ki ga je organiziralo Strelsko društvo Policist, smo dočakali 30. septembra 2023. Mednarodna liga Alpe

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke