IV. kolo lige Alpe Adria 2019

Pozdravljeni strelci in strelke in vsi tisti, ki berete ta blog. Tokrat bom povzel IV. kolo Mednarodne lige Alpe Adria, ki se je odvilo 25.5.2019 na Srelišču Rudnik – Šport Ljubljana v organizaciji Športno društvo ZPE. Razpis (klik): Razpis IV.kolo MLAA 2019 .

Najprej nekaj besed o tem najmodernejšem strelišču pri nas v Sloveniji. Športni center ima tako zunanje strelišče, kot tudi dve strelski dvorani, kar pomeni veliko strelskih mest in odlične pogoje.

 

Tekme vedno potekajo na vrhunski ravni in brez zapletov.  V eni seriji je tekmovalo 16 strelcev na 16. strelskih mestih. Da, pravilno ste prebrali 16. strelskih mestih. Tekma tako ne traja dolgo in ostane še dosti časa za druženje po tekmi. Organizator poskrbi tudi za izvrstno malico.

 

Kot zanimivost naj omenim, da ima v tem športnem centru svojo trgovino nihče drug, kot najboljši slovenski strelec, mednarodnega slovesa in dobitnik mnogih medalj Rajmond Debevec.

 

Več o strelišču si lahko preberete tukaj (klik): https://www.strelec.si/trgovci/strelisce-rudnik-sport-ljubljana/

Mikročasovnici (klik):

Tekme se je udeležilo 96 strelcev in tekmovalo je 28 ekip.

REZULTATI PIŠTOLA&REVOLVER POSAMEZNO

Najprej si poglejmo posamezne rezultate v disciplini pištola.

 

Prvo mesto pištola posamezno je osvojil Darijan Gomivnik SK Maribor I (na sliki spodaj) s 196 krogi.

Darjan je vrhunski strelec in svojevrsten fenomen v športnem strelstvu. Ponos kluba SK Maribor. Tokrat ni ničesar prepustil naključju in suvereno zmagal. Ali je njegov visok rezultat bil tudi dovolj za ekipno dobro uvrstitev bomo videli malo kasneje.

 

Drugo mesto SD Proarmis I Nenad Vignjević (na sliki spodaj) s 193 krogi.

Nenad Vignjević je ponovno dokazal, da spada med najboljše strelce. Tokrat s 193. krogi je osvojil 2. mesto v pištoli in njegov rezultat je vplival tudi na ekipni izid v disciplini pištola.

 

3. mesto SD Policist III Iztok Kajzer s 192 krogi.

Odličen Iztok Kajzer se je ponovno povzpel na stopničke. SD Policist ima vedno strelce za najvišja mesta, tako posamezno, kot tudi ekipno.

 

Na spodnji sliki vsi trije dobitniki medalj v disciplini pištola posamezno.

 

Še rezultati za disciplino revolver posamezno.

Najvišje 1. mesto je osvojil nihče drug kot Darijan Gomivnik SK Maribor I s 196. krogi (enako kot v pištoli). Eno izmed njegovih tarč si lahko ogledate spodaj.

 

Drugo mesto je zasedel SD Policist I Darko Kovač (na sliki spodaj) s 194. krogi.

 

3. mesto SD Proarmis Bojan Jelen (na sliki spodaj) s 193 krogov.

 

Na spodnji sliki vsi dobitni medalj v disciplini revolver posamezno.

 

 

REZULTATI EKIPNO PIŠTOLA&REVOLVER

Ekipno pištola je na 1. mestu slavil SD Proarmis I v sestavi Bojan Jelen, Nenad Vignjević in Marko Svetelšek. S 575 krogi so zasluženo zasedli prvo mesto. Na spodnji sliki del ekipe SD Proarmis I Bojan Jelen in Nenad Vignjević.

 

Na 2. mesto so se s 568. krogi uvrstili SD Policist I v sestavi: Darko Kovač, Branko Kos in Alen Šalamun (vsi na sliki spodaj).

 

Tretje mesto je pripadlo Društvo ostrostrelcev v Ljubljani v sestavi Marko Jagodič, Jože Drobun in Andrej Kirm s 565. krogi. Na spodnji sliki del ekipe DŠ ostrostrelcev v LJ Marko Jagodič in Jože Drobun.

 

Tukaj so še najboljše tri ekipe v disciplini revolver.

Prvo mesto revolver ekipno je zasedla ekipa SD Policist I s 578 krogi v sestavi Darko Kovač, Dušan Waldhütter in Alen Šalamun. Odlična ekipa z odličnimi strelci, ki vedno znova in znova dokazuje, da spadajo na sam vrh (vsi na sliki spodaj).

 

Na drugo mesto se je uvrstila ekipa SD Proarmis I s 572. krogi v sestavi: Bojan Jelen, Nenad Vignjević (oba na sliki spodaj) in Marko Svetelšek. Vsi trije strelci so odstrelili vrhunsko in vsak je prispeval svoj del za ekipno odlično 2. mesto.

 

Na 3. mesto so s 570 krogi prišli SK Maribor I v sestavi Darijan Gomivnik, Bojan Miklavc in Darko Voglar. Klub Darjanovem odličnem rezultatu (196. krogov) je bilo to dovolj zgolj za tretje mesto. Bron so letos osvojili že kar nekaj krat. Ne glede na vse, je tretje mesto odličen rezultat, saj je konkurenca bila zelo huda. Na spodnji sliki Darijan Gomivnik in Darko Voglar.

 

Tukaj si lahko ogledate vse rezultate iz IV. kola MLAA (klik): Rezultati 4 kolo 2019

 

Še nekaj slik po tekmi IV. kola MLAA:

 

Naslednje 5. kolo MLAA se je odvilo dne 8.6.2019 na strelišču v Melju v organizaciji SD Devetka.

Delite na:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Ne spreglejte ...

MEDNARODNA LIGA ALPE ADRIA 2019

1. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Tekma prvega kola Mednarodne lige Alpe Adria je potekala dne 16.3.2019 v organizaciji SD Fenix, na strelišču ŠRC Ra-ta-ta v Mariboru. Organizatorji strelišča so

Trezor A101-Z 5
Varnostni razredi za trezorje

VARNOSTNI RAZREDI ZA TREZORJE

Varnostni razredi za trezorje – splošno Varnostni razredi za trezorje so sistemi za zaščito dragocenih predmetov, denarja in pomembnih dokumentov. Varnostni razredi so razdeljeni na

I. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2020

I. kolo Lige Alpe Adria 2020 se je zaradi znanih razlogov, kar precej zamaknilo. Neskončno smo veseli, da se je situacija končno umirila in lahko

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke