VIII. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Pozdravljeni vsi skupaj. Tokratni blog bo povzetek 8. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2019, ki se je odvil 7.9.2019 na strelišču Agnez Trbovlje v organizaciji Združenja slovenskih častnikov Trbovlje.

Najprej video v dveh delih iz meglenega jutra na dan 7.9.2019.  Vožnja na tekmo v Trbovlje. To je moj prvi samostojni video na tem blogu.

1. del video vožnja na 8. kolo MLAA

 

2. del video vožnja na 8. kolo MLAA

 

 

Razpis VIII. kolo MLAA 2019(klik)

Iz zgornjih mikročasovnic, ki jih za MLAA za vsako tekmo pripravi predsednik SD Policist George Simič, vidimo da ima strelišče kar 20. strelskih mest. Prvih deset strelskih mest je v kontejnerju, preostalih deset pa zunaj pod nadstrešnico. Strelišče še ima pokrito klubsko sobo, kjer se odvija podelitev in malo kantino, kjer se strelci po tekmovanju tudi okrepčajo. Še nekaj let nazaj, ko si prišel na to tekmo je že zjutraj lepo dišalo po golažu, ki se je kuhal v kotlu. Zadnja leta pa so malice tukaj bolj minimalistične, razlog neznan a za strelce največ štejejo rezultati. Zato gremo kar na rezultate 8. kola MLAA.

POSAMEZNO PIŠTOLA&REVOLVER

Kot vidite je v pištoli posamezno suvereno zmagal Darijan Gomivnik SK Maribor I s 197 krogi in pokazal, da tudi letos misli obdržati naslov prvaka.

Drugo mesto je s 194 krogi zasedel Iztok Kajzer SD Policist I, ki je letos iz tekme v tekmo dokazoval svoj talent in posegal po najvišjih mestih. V drugi seriji kot vidite iz rezultatov je dosegel celo 99 krogov. Pri SD Policistu so zelo ponosni na tega strelca.

Presenetljivo je tretje mesto zasedel Jernej Knez SD Dušan Poženel, dosegel je 193 krogov.

Nase pa je z odličnim sedmim mestom in 191 krogi opozorila tudi Irena Škornik Kostanjevec SK Maribor I. Klub ogromno vlaga v to odlično strelko, ki je iz leta v leto boljša.

V disciplini revolver posamezno je ponovno nase opozoril odlični strelec Jasmin Beganović SD Fenix I.  S 194. krogi in z perfektno drugo serijo 100 krogov je ugnal izjemno težko konkurenco in zmagal. Zdi se, da se v SD Fenix sploh ne zavedajo, kakšen talent je ta strelec, ki vedno znova dokazuje, da so njegove želje sam vrh. Vsak strelski klub bi si v svojih vrstah želel tako perspektivnega strelca kot je Jasmin. Bomo videli kako bo v naslednji sezoni.

 

1. mesto revolver posamezno Jasmin Beganović SD Fenix I.
1. mesto revolver posamezno Jasmin Beganović SD Fenix I.

 

Drugo mesto s 193 krogi je osvojil vedno odlični Bojan Fras SD Proarmis II, ki letos blesti s svojimi dosežki.

Tretje mesto je zasedel Darijan Gomivnik SK Maribor I s 193 krogi. Glede na skupni seštevek, ki si ga bomo ogledali kasneje je tudi tretje mesto dovolj, da ostane prvak tudi v disciplini revolver.

EKIPNO PIŠTOLA&REVOLVER

Ekipno so v disciplini pištola blesteli SD Policist II. 567 krogov so dosegli v sestavi: Močivnik, Gajšek in Waldhütter.

Takoj za njimi so drugo mesto osvojili SD Dušan Poženel s 566 krogi. Ekipo so sestavljali: Knez, Kovač in Vodopivec. Ta klub ima bogato strelsko zgodovino in ni naključno, da nase opozorijo tudi v MLAA.

Tretje mesto je zasedel SD Proarmis I. S 565 krogi so bron odnesli: Jelen, Vignjević in Svetelšek. Letos SD Proarmis naravnost blesti z kar dvema odličnima ekipama.

 

 

Revolver ekipno je z velikim naskokom zmagala ekipa SD Policist III: Kalšek, Nose in Janota.  Vsi trije odlični strelci so pokazali največ zbranosti in natančnosti in preprečljivo zmagali s 574 krogi.

Na drugo mesto in s 566 krogi so se zavihteli SK Maribor I, ki se po začetnem slabem prvem delu lige končno pobirajo na pota svoje stare slave. Z izjemo Gomivnika, ki blesti skozi vso sezono, sta tokrat tudi Miklavc in Voglar našla svoj ritem. Ali bo to odlično drugo mesto dovolj za izboljšan rezultat v skupnem seštevku lige? Pustimo se presenetiti. Do konca MLAA sta še dve koli.

Revolver 2. mesto SK Maribor: Gomivnik, Voglar, Miklavc
Revolver 2.mesto SK Maribor I: Gomivnik, Voglar, Miklavc.

Na tretjem mestu so pristali SD Policist II s 563 krogi v sestavi: Močivnik, Gajšek in Waldhütter. Prekaljeni strelci, ki vedno odstrelijo dober rezultat.

Četrto mesto in z enakim številom pik, kot tretje uvrščeni klubski kolegi, so zasedli prav tako odlični strelci SD Policist I: Kovač, Kajzer in Šalamun.

Vsi rezultati 8. kolo 2019(klik).

Seštevek posamezno MLAA do 8. kola

Poglejmo kako kaže v skupnem seštevku do vključno 8.kola.

 

Na lestvici še vedno in zanesljivo vodi lanski prvak Darijan Gomivnik z veliko prednostjo pred drugo uvrščenim Nenad Vignjevićem.

Na tretjem mestu je trenutno, letos odlični Iztok Kajzer.

Ali bo to tudi kočni rezultat lestvice po zadnjem 10. kolu MLAA 2019, bomo morali še malo počakati. Prvo mesto je načeloma neulovljivo, saj strelec, kot je Gomivnik, na zadnjih dveh tekmah gotovo ne bo popustil. Borba za drugo in tretje mesto pa bi lahko bila še zanimiva.

Tudi v skupnem seštevku revolver posamezno zanesljivo vodi Gomivnik s 1549 krogi. Sledi mu Jelen 1529 krogov in na tretjem mestu, enako kot v pištoli, Kajzer s 1528 krogi. Razlika med drugo, tretje in četrto uvrščenim je zgolj ena pika. Boj bo napet do zadnjega 10. kola MLAA.

Še nekaj slik iz 8. kola MLAA:

Blanka Janota SD Policist III ob prevzemu pokala.
Blanka Janota SD Policist III ob prevzemu pokala.

 

Jasmnin Beganović SD Fenix I in Darijan Gomivnik SK Maribor I poizirata ob podelitvi medalj.
Jasmnin Beganović SD Fenix I in Darijan Gomivnik SK Maribor I poizirata ob podelitvi medalj.

 

Gonilni sili kluba Proarmis Nenad Vignjević in Bojan Jelen.
Gonilni sili kluba Proarmis Nenad Vignjević in Bojan Jelen.

 

Zmagovalna tarča Jasmin Beganović, revolver II. serija 100 krogov.
Zmagovalna tarča Jasmin Beganović, revolver II. serija 100 krogov.

 

Vse slike in tabele rezultatov, ki so objavljene v blogu MLAA 2019, je za naš portal posodil predsednik SD Policist George Simič. Brez njegove pomoči, bi ta blog nastajal mnogo počasneje. Iskrena mu hvala!

Tako se je končalo 8. kolo MLAA. Naslednje predzadnje kolo MLAA se je odvilo 21.9.2019 v organizaciji SD Kidričevo.

Delite na:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Ne spreglejte ...

VI. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2020

VI. kolo Lige Alpe Adria 2020 se je odvilo na strelišču Agnez v Trbovljah, ki ga je organiziralo Združenje Slovenskih častnikov Trbovlje.     O

VIII. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Pozdravljeni vsi skupaj. Tokratni blog bo povzetek 8. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2019, ki se je odvil 7.9.2019 na strelišču Agnez Trbovlje v organizaciji

I. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2020

I. kolo Lige Alpe Adria 2020 se je zaradi znanih razlogov, kar precej zamaknilo. Neskončno smo veseli, da se je situacija končno umirila in lahko

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke