7. Pokal Kidričevo 2023

V soboto 10.06.2023 se je odvil že 7. Pokal Kidričevo.

Vedno se rad vračam na to strelišče, kjer sem tudi prvič stal na stopničkah v Ligi Alpe Adria 2021 ( 2. mesto revolver) in kjer sem prvič dosegel maksimalni rezultat, v drugi seriji neverjetnih 1oo krogov, skupaj 194. Strelišče je lepo urejeno in vzdrževano. Člani Strelskega društva Kidričevo lepo skrbijo in nenehno izboljšujejo strelišče, na katerem organizirajo številna strelska tekmovanja, tudi v velikem kalibru, kot je Pokal Kidričevo. SD Kidričevo ima bogato zgodovino, člani društva dosegajo številna najvišja mesta v mnogih  disciplinah in skrbijo za podmladek. Vedno bolj zaznamujejo tudi Ligo Alpe Adria in dosegajo vedno višja mesta, tudi tista z medaljami. 

Pri SD Kidričevo se zavedajo, kar se na žalost ne zaveda vsako društvo, da samo s spodbujanjem in treniranjem mladih strelcev bo društvo lahko nadaljevalo svojo bogato tradicijo. Športni duh in aktivni strelci so na prvem mestu in to je lahko zgled še komu. Enako odlično kot skrbijo in nadgrajujejo svoje prelepo strelišče organizirajo tudi tekmovanja. Ni bilo dvoma, da 7. Pokal Kidričevo glede organizacije ne bo nobena izjema. Vse je potekalo na profesionalni ravni in brezhibno. Letos so iz med udeležencev na tekmi izžrebali še posebno nagrado: vikend paket v Termah Zreče za 4 osebe. Srečni dobitnik pa ni bil nihče drug, kot moj ekipni sotekmovalec Darko Voglar, ki si je na ta dan prislužil tudi 2. mesto v posamezno pištola in odločilno pripomogel za ekipno tretje mesto v pištoli. 

Skupaj je naša ekipa SD Policist II, z predsednikom SD Policist Maribor, Georgom Simičem odnesla še ekipno 2. mesto v revolverju. V skupnem seštevku (pištola in revolver) pa smo bili drugi. Velja omeniti, da se je odlično odrezala tudi naša prva ekipa SD Policist I v sestavi: Blanka Janota, Branko Kramberger in Darko Kovač. V pištoli so zasedli 2, mesto, v revolverju pa četrto. Branko Kramberger pa še odlično 3. mesto posamezno pištola. SK Mariboru pa je odličje prinesel vedno zanesljivi Christian Hirz s 3. mestom v revolverju.

Presenetilo je tudi Društvo ostrostrelcev v Ljubljani (DOVL), ki so zasedli ekipno 3. mesto v revolverju. Ekipo DOVL so sestavljali: Dean Zarnik, Marko Zarnik in Borut Remic.

Na zadnje pa seveda moram omeniti tudi najboljše. SD Proarmis je zmagal v obeh disciplinah tako v pištoli in revolverju in odnesel domov 7. Pokal Kidričevo. Izjemno razpoloženi Bojan Fras je osvojil prvo mesto kot posameznik v obeh disciplinah. V pištoli je dosegel zavidljivih 196 krogov, v revolverju pa samo en krog manj. V ekipi pa je tokrat sodeloval z vedno odličnim in legendarnim Bojan Jelenom, ki je bil 2. v posamezno revolver in Boris Cehnerjem, ki se zanesljivo vrača na tekmovanja in pogleduje proti najvišjim stopničkam. Kapo dol in bravooo!

Delite na:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Ne spreglejte ...

V. kolo lige Alpe Adria 2019

      Lep strelski pozdrav vsem skupaj! Danes bom povzel rezultate V. kola MLAA, ki se je odvijalo 8.6.2019 na strelišču v Melju v

X. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Pozdravljeni strelke in strelci in vsi ljubitelji športnega strelstva velikega kalibra! Danes bom povzel zadnje, X. kolo Lige Alpe Adria 2019, ki se je odvilo

MEDNARODNA LIGA ALPE ADRIA 2019

1. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Tekma prvega kola Mednarodne lige Alpe Adria je potekala dne 16.3.2019 v organizaciji SD Fenix, na strelišču ŠRC Ra-ta-ta v Mariboru. Organizatorji strelišča so

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke