VII. KOLO MLAA 2023

VII. kolo Mednarodne lige Alpe Adria 2023 je potekalo na modernem strelišču SD Dušan Poženel v Rečici, Laško. Posebnost tega strelišča so elektronske tarče oz. elektronsko beleženje rezultatov. Zaradi tega vse poteka nekoliko hitreje in strelci ne rabimo izgubljati časa s pripravo in nastavitvijo spektiva. Vreme in klima sta bila ugodna, kar pa ne morem reči, da je bilo razpoloženje pri vseh strelcih enako. Na koncu je marsikdo videl, da je zamudil lepo priložnost za odličen rezultat.  Nekateri pa so prikazali odlično vnemo in formo in zablesteli na tem  sodobnem in lepo urejen strelišču. Ni bilo dvoma, vsaka medalja je na koncu pripadla nekomu in na tem mestu čestitke vsem dobitnikom medalj. 

VII. kolo Mednarodne lige Alpe Adria 2023 je zadnje v spomladanskem delu tekmovanja, pred poletno pavzo. Strelci se vrnemo na ligaške tekme ponovno septembra in poznam kar nekaj strelcev, ki bodo pridno trenirali tudi poleti, med to pavzo in se pripravljali za jesenski del, kjer nas čakajo še zadnje tri tekme v MLAA 2023. Poglejmo si sedaj končne rezultate VII. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2023. 

Rezultati pištola posamezno

Ekipno pištola

Revolver posamezno

Revolver ekipno

Čestitke vsem dobitnikom medalj! V jeseni nadaljujemo 02.09.2023, ko se bo odvilo VIII. kolo Mednarodne lige 2023 v organizaciji  ZSČ Trbovlje.

Delite na:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Ne spreglejte ...

VII. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2020

VII. kolo Lige Alpe Adria 2020 se je odvilo v prelepem, zelenem kraju Rečica pri Laškem. Vreme je bilo čudovito in tako tudi idealni pogoji,

VIII. KOLO LIGE ALPE ADRIA 2019

Pozdravljeni vsi skupaj. Tokratni blog bo povzetek 8. kola Mednarodne lige Alpe Adria 2019, ki se je odvil 7.9.2019 na strelišču Agnez Trbovlje v organizaciji

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke