fbpx

Trezor za orožje

Trezor za orožje za dolgocevno in kratkocevno orožje.  Vrhunska izdelava. Priložen certifikat. Po standardu: EN1143-1, enostenski ali dvostenski.

trezor za orožje

Trezor za orožje je narejen iz kakovostne pločevine debeline 4 mm, vrata debeline 6 mm. Nekateri modeli so tudi dvostenski, kar predstavlja še dodatno zaščito. Na izbiro so tudi modeli, ki imajo tudi notranje police v samem trezorju za orožje ali police v vratih trezorja in dodatnim prostorom na ključ za strelivo ali druge pripomočke. Večina naših trezor za orožje že ima vgrajene nosilce za orožje in za njih ni potrebno doplačilo. Vsak naš trezor za orožje ima tudi možnost izbire barv. V osnovni ceni trezorja sta na voljo dve barvi: RAL 7035 in RAL 7021. Ostale barve so na voljo proti doplačilu. 

Zakaj se odločiti za nakup trezor za orožje pri nas?

  • EU proizvajalec z več kot 27 let izkušenj pri proizvodnji vseh vrst trezorjev;
  • Za proizvodnjo se uporablja izbrano konstrukcijsko  jeklo najvišje kakovosti;
  • Vsi naši trezorji/sefi so certificirani in vključeni v ustrezne varnostne razrede s strani akreditiranega certifikacijskega organa za certificiranje izdelkov TREZOR TEST;
  • Vsi naši modeli imajo ohišje debeline 4mm in vrata debeline 6mm (nekateri modeli tudi več), to nudi boljšo zaščito od trezorjev, ki imajo tanjšo debelino stene (recimo 2mm in 3mm). Svetujemo naj bo kupec pri nakupu trezorja za orožje pozoren tudi na ta podatek;
  • In ne nazadnje so naši trezorji namenjeni tistim, ki želijo imeti vrhunski trezor/sef višje kvalitete, se zavedajo pomena varnosti in želijo imeti svoje stvari, bodisi da gre za hrambo orožja in/ali drugih dragocenosti, resnično na varnem in ustrezno zaščitene.

Vsak trezor za orožje v naši ponudbi ima mehanizem medosne razdalje na treh straneh (več točkovno zapiranje), zavarovan s kakovostno varnostno ključavnico varnostnega razreda A nemških proizvajalcev STUV, MAUER ali WITTKOPP. Priložena sta dva ključa. Vsak trezor za orožje ima ob nakupu možnost nadgradnje za mehansko ali električno ključavnico proti doplačilu.

Vsi naši trezorji za orožje so narejeni v EU in imajo 5 let garancije!

Ne najdete vašega želenega modela? Pišite nam in nam zaupajte kakšen trezor za orožje želite: za koliko kosov orožja, želena velikost, dolžina orožja, število polic itd… 

Lahko vam pošljemo tudi naš katalog.

Po vaših željah/dimenzijah pa vam tudi izdelamo trezor! Pišite nam in pošljemo vam neobvezujočo ponudbo!

Za več informacij pišite na: info@sportno-strelstvo.si

Svetujemo, da je trezor za orožje certificiran po enem izmed varnostnih standardov oz. varnostnih razredov. Na primer.: EN1143-1 je varnostni razred, ki je najbolj uporabljen v EU in tako nudi varno shranjevanje orožja. Debelina ohišja, debelina vrat in teža trezorja so naslednji faktor, ki se mora upoštevati pri nakupu trezor za orožje. Vsi naši modeli imajo ohišje debeline 4mm in vrata debeline 6mm (nekateri modeli pa tudi več), zato so tudi težji od tistih, ki imajo tanjšo pločevino in s tem nudijo dodatno in boljšo zaščito.  Trezor za orožje, ki ga boste izbrali naj bo dovolj velik, da bo zadostil vašim potrebam, kot so: velikost orožja, število kosov orožja, število dodatnih polic v trezorju in ne nazadnje tudi velikost samega trezorja glede na prostor v katerem se bo nahajal trezor za orožje.

Glavno vodilo pri izbiri vašega trezorja za orožje ali katerega koli trezorja naj bo njegova varnost. Stopnjo varnostni trezor za orožje ločimo na podlagi varnostnih razredov, ki jih za trezor za orožje dodeli državni preizkuševalni urad. Zahtevni preizkus opravijo v akreditiranem laboratoriju. Višji kot je varnostni standard pri trezor za orožje, bolj je varen in tudi bolj težaven in zamuden je dostop v trezor. V državah EU razvrstitev trezorjev v varnostni razred temelji na dveh standardih. Najbolj uporabljen in razširjen standard je EN 1143-1. Poznamo pa tudi nov standard EN 14450. 

Standard EN 1143-1 ureja varnost trezor za orožje (oz. trezorjev nasploh) v tistih primerih, ko so potrebne višje zahteve po varnosti trezorjev. Po standardu EN 1143-1 ločimo skupno štirinajst varnostnih razredov. 

Standard 14450 loči le dva razreda trezorjev: varnostni nivo S1 in S2. 

O omejitvah in zahtevah za trezor/sef svetujemo, da se vedno posvetujete tudi s svojo zavarovalnico.

Vsak naš trezor za orožje ima priložen ustrezen certifikat. Certifikate za razvrstitev trezorja v določen varnostni razred izdajajo le pooblaščeni preizkuševalni laboratoriji. Razvrstitev trezorjev je enaka po vsej Evropski uniji. Vsaka dva trezorja v istem razredu morata biti enako primerljivo vzdržljiva. Več o varnostnih razredih trezorjev si boste lahko prebrali na našem blogu v članku: Trezor za orožje.

 

Naši modeli trezor za orožje imajo po večini ohišje iz pločevine debeline 4mm in vrata debeline 6mm, nekateri modeli višjega varnostnega razreda pa lahko tudi več. Za proizvodnjo trezorjev se uporablja izbrano konstrukcijsko jeklo najvišje kakovosti (poreklo EU). Tečaji vrat so zaradi varnostnih razlogov v notranjosti trezorja. Konstrukcija trezor za orožje je trdna in odporna na vzvod. Za vse modele nudimo poleg ustreznega certifikata tudi 5 let garancije.

Da, vsi naši trezor za orožje že imajo vgrajene nosilce za orožje, ki so sestavni del trezorja za orožje. Sem spadajo: vsi trezorji za dolgocevno orožje in trezorji za kratkocevno orožje (imajo nastavke za nasad na cev). Izjema so arhivski trezorji in varnostne omare, ki so prvenstveno namenjene za shranjevanje drugih dragocenih stvari, kot je hramba dokumentov, nakita, streliva itd. Takšni trezorji spadajo v drugo sekcijo trezorjev, kar pa ne pomeni, da v takšne trezorje ne morete hraniti orožje, saj imajo tudi takšni trezorji pri nas ustrezen varnostni razred s priloženim certifikatom.

Da. Ponudimo lahko celotno paleto sefov/trezorjev, ki so namenjeni shranjevanju drugih dragocenih stvari in ne samo trezor za orožje. Vas zanima? Nekaj izdelkov najdete na tej povezavi: Varnostna omara. Za ostalo ponudbo nam pišite na: info@sportno-strelstvo.si in z veseljem vam odgovorimo in pomagamo pri vaši izbiri.

Da. Ponudimo lahko tudi varnostna vrata različnih dimenzij. Varnostna trezorna vrata se uporabljajo za varovanje prostorov ali zgradb, kjer je zahtevana višja stopnja varnosti. Na primer: varovanje skladišč orožja, streliva, prostor zlatarjev, zasebnih zgradb ipd. Primer varnostnih vrat najdete na tej povezavi: Varnostna vrata.

Varnostna vrata so izdelana po standardu EN 1143-1.IN., narejena v EU in izdelana iz izbranega konstrukcijskega jekla najvišje kakovosti. Za povpraševanje po varnostnih trezornih vratih nam pišite na: info@sportno-strelstvo.si.

Da. V ponudbi imamo tudi trezorje obložene z lesom in zastekljene trezorje. Izdelani so lahko tudi po meri. Namenjeni so shranjevanju orožja in/ali drugih dragocenosti (starin, umetnin ipd.) Za več informacij nam pišite na: info@sportno-strelstvo.si.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top