Naprava za testiranje streliva COMBO RANSOM REST

Naprava za testiranje streliva Ransom Rest je ultimativni izdelek za testiranje natančnosti streliva. Vsak resen strelski klub testira streliva z napravo Ransom Rest.

Ransom Rest naprava za testiranje streliva odstrani človeški faktor in je edina takšna naprava, ki omogoča konstantne, ponavljajoče, natančne zadetke in je tako postala mednarodni standard za testiranje natančnosti izstrelkov.

1.368,96  z ddv

Cena:

1.368,96  z ddv

Delite na :

Opis

Ransom Rest Combo

Naprava za testiranje streliva Ransom Rest je ultimativni izdelek za testiranje natančnosti streliva. Vsak resen strelski klub testira streliva z napravo Ransom Rest.

Odslej možen tudi nakup na obroke za imetnike Diners Club kartice.

Najboljša ročna naprava za testiranje ročnega orožja (pištole & revolverji). Izjemna kvaliteta in izjemna zanesljivost. Puškarjem, športnim strelcem in tistim, ki sami polnijo strelivo pokaže pravi strelski potencial njihovega orožja in streliva. Zasnovana in temeljito preizkušena, tako da učinkovito in dokazano podvaja delovanje človeškega zapestja in roke med streljanjem, vendar brez elementa človeške napake.

Ransom Rest naprava za testiranje streliva omogoča natančno repozicioniranje po vsakem strelu. Nastavljivo dvigovanje. Na voljo so zamenljivi posebni vložki za različne znamke pištol in revolverjev. Ob nakupu naprave Ransom Rest izberete še vložek, ki se prilega za vaš model pištole in/ali vložek za vaš revolver.

Plačilo po povzetju za ta izdelek ni možno! Dobavni rok: ca 2-3 tedne.

Predstavitveni video (klik): https://www.youtube.com/watch?v=gZP_gfldWnY

Tokrat v posebni akciji, ki vključuje poleg 3 točkovne stabilizacijske plošče tudi en vložek za pištolo ali revolver po vaši izbiri.

Dajte sebi priložnost in testirajte vaše strelivo. Bodisi uporabljate tovarniško strelivo ali strelivo polnite sami, dejstvo je da ni vsako strelivo optimalno za vsako orožje. Z napravo Ransom Rest boste lahko 100% prepričani, kaj ustreza vašemu orožju in s katerim strelivom lahko dosežete najboljše rezultate z vašim orožjem. Ne boste več dvomili katero tovarniško strelivo izbrati ali po kateri recepturi polniti strelivo. Testiranje streliva z Ransom Rest napravo vas več ne bo pustilo v dvomih.

Ransom Rest naprava za testiranje streliva: Test strelivo A in strelivo B

Test je bil narejen na 25metrov, kaliber 9×19.

RANSOM REST TEST STRELIVO A – grupiranje.
RANSOM REST TEST STRELIVO B – grupiranje.

Iz zgornjih tarč je razvidna razlika v natančnosti zadetkov z strelivom A in strelivom B. Povsem jasno je, da bomo s strelivom B, dosegli občutno boljšo grupacijo, kot z strelivom A. Ni več dvomov, za tekme bomo izbrali strelivo B.

Naročite Ransom Rest napravo in testirajte strelivo.

KAJ DOBITE V COMBO PAKETU

RANSOM MASTER SERIES COMBO REST je kombinacija sestavljena iz Master series rest/osnovna naprava za testiranje streliva in Master series Windage Base/stabilizacijska plošča. Kombinacija deluje kot en kos: naprava Ransom Rest + tri točkovna stabilizacijska plošča.

Možen je tudi nakup samo naprave Master series rest, brez stabilizacijske plošče. Plošča se lahko dokupi tudi kasneje. Povezava do izdelka (klik): Ransom rest. Več info tudi na: info@sportno-strelstvo.si.

Izdelek je visoko kvaliteten, natančen in narejen v ZDA.

RANSOM MASTER SERIES COMBO REST/NAPRAVA RANSOM REST + 3 TOČKOVNA STABILIZACIJSKA PLOŠČA.

RANSOM MASTER SERIES COMBO REST/NAPRAVA RANSOM REST + TRI TOĆKOVNA STABILIZACIJSKA PLOŠČA

Možen je tudi nakup ostale dodatne opreme, kot je daljinski sprožilec. Več info na: info@sportno-strelstvo.si

Remote pull

Ransom Rest naprava za testiranje streliva predstavlja popolnega športnega strelca, tistega kot si vsi želimo, da bi bili.

Ransom Rest naprava za testiranje streliva odstrani človeški faktor in je edina takšna naprava, ki omogoča konstantne, ponavljajoče, natančne zadetke in je tako postala mednarodni standard za testiranje natančnosti izstrelkov.

Dobavni rok je ca 2-3 tedne. Ne odlašajte in naročite danes.

gunmount
Grip insert Primer vložkov.

V tej posebni akciji boste dobili:

  • Ransom Rest napravo za testiranje streliva;
  • vključno z 3 točkovno stabilizacijsko ploščo;
  • 1x vložek za pištolo ali revolver po vaši izbiri.

POMEMBNO OBVESTILO: TESTIRANJE STRELIVA Z RANSOM REST NAPRAVO JE DOVOLJENO SAMO NA URADNIH STRELIŠČIH IN OSEBAM, KI IMAJO OROŽNO LISTINO! Ne prevzemamo nobene nadaljnje odgovornosti!

Dodatne informacije

Teža 0,150 kg
Dimenzije 45 × 35 × 22,5 cm

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke