Kovček za orožje Alpe Adria – AKCIJA!

Kovček za orožje Alpe Adria za prenašanje/hrambo orožja je narejen po željah in na podlagi dolgoletnih izkušenj športnih strelcev v preciznem streljanju v strelski ligi Alpe Adria. Dva ločena predala omogočata hrambo dveh velikih kosov orožja do dolžine 6 col ali več manjših kosov orožja. V galeriji slik tudi nekaj primerov kako so si naši zadovoljni kupci uredili Kovček za orožje Alpe Adria.

Dimenzije: 34x25x16cm. Material: ALU/ABS.

45,14  z ddv

Cena:

45,14  z ddv

Delite na :

Opis

Kovček za orožje Alpe Adria služi za prenašanje/hrambo orožja

Predstavljamo vam novost v strelstvu! Kovček Alpe Adria za prenašanje/hrambo orožja – pripravljen za tekmo. Izdelan po željah in na podlagi dolgoletnih izkušenj športnih strelcev v preciznem streljanju v strelski ligi Alpe Adria.

Kovček za orožje Alpe Adria je bil izdelan posebej za tekme v ligi Alpe Adria. Vsebuje dva predala za dva kosa orožja največje dolžine 6 col, kot je recimo hramba pištole in revolverja (npr.: Alpha Proj revolver s športnim ročajem in ostali modeli). V galeriji slik tudi nekaj primerov kako so si naši zadovoljni kupci uredili Kovček za orožje Alpe Adria.

Višina kovčka hkrati odlično služi za odlaganje oz. premor med streli. Sedaj vam ne bo potrebno med menjavo discipline ( pištola/revolver ) zapuščati strelske linije.

Vse uredite na strelski liniji na enem mestu! Ne boste več zapravljali časa in trošili nepotrebne energije za premikanje iz strelske linije med tekmo. To boste prihranili za 10-tke in “muše”.

Poleg naštetega pa Kovček za orožje Alpe Adria odlično služi tudia za hrambo orožja izven strelišča. Vsak predal je zavarovan z ločeno ključavnico. Številke oz. pin si nastavite sami, čisto enostavno.

Spodnja pena v kovčku je odstranljiva in lahko po želji drug predal uporabite za hrambo drugih strelskih pripomočkov ali ostalih stvari. Prav tako je možno kovček pospraviti v strelsko torbo dimenzije: 45 x 28 x 27 cm ali večjo, brez večjih naporov, ostane še prostor za spektiv in stativ. To omogočajo dimenzije kovčka, ki so bile izbrane na podlagi strelskih izkušenj, nasvetov strelskih strokovnjakov in dolgoletnih tekmovalcev ter sodnikov. 

V galeriji slik tudi nekaj primerov kako so si naši zadovoljni kupci uredili Kovček za orožje Alpe Adria.

Kovček za orožje je izdelan iz zelo kakovostni in lahkih materialov. Če potrebujete dodatno pomoč nas kontaktirajte.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kovček za orožje Alpe Adria je namenjen športnim in profesionalnim strelcem.

Kovček za orožje vsebuje dva predala za dva kosa orožja največje dolžine 6 col.

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Dimenzije 45 × 35 × 22,5 cm

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke