fbpx

Univerzalni Skin za puško

84,47  z ddv

Univerzalni Skin za puško so visoko zmogljivi vinilni ovoji, ki jih je mogoče uporabiti na kateri koli puški. Vašemu orožju dajo edinstven videz.

Skini za puško so na voljo v različnih taktičnih, lovskih in tradicionalnih maskirnih vzorcih.

Prikaz namestitve: https://www.youtube.com/watch?v=PGiWNORnY-0

Availability: 6 na zalogi

univerzalni skin za puško vzorci

Univerzalni Skin za puško so visoko zmogljivi vinilni ovoji, ki jih je mogoče uporabiti na kateri koli puški. So vodoodporni in imajo ne odsevni mat zaključek. Univerzalni Skini za puško so v skladu z vsako obliko in jih je enostavno namestiti. So odstranljivi in za seboj ne puščajo nobenih ostankov. Skini za puško so na voljo v različnih taktičnih, lovskih in tradicionalnih maskirnih vzorcih. Naši kompleti Univerzalni Skin za puško imajo 5 vnaprej odrezanih kosov in ustrezajo skoraj vsem puškam.

POZOR! Ne jamčimo popolno prileganje za modele pušk z ogromnimi/izven serijskimi cevmi, pušk in delov pušk nenavadnih oblik, kopita pušk z velikimi nenavadnimi dimenzijami in ostalih ne standardnih delov. Prosimo, da upoštevate, da bo morda potreben dodaten material. Preučite področje uporabe. Za morebitna dodatna vprašanja pred nakupom pišite na: info@sportno-strelstvo.si

Prikaz namestitve: https://www.youtube.com/watch?v=PGiWNORnY-0

Vzorci, ki so na zalogi: Kings Camo Deseret Shadow, Lost Camo AT, Kings Camo Mountain Shadow. Vzorce lahko vidite v galeriji slik.

Med postopkom nakupa, v okence pod vašimi podatki za naslov dostave, pripišite ime želenega vzorca (npr.: Lost Camo AT).

Možna je dobava tudi ostalih vzorcev. Pišite nam na: info@sportno-strelstvo.si in poslali vam bomo slike ostalih vzorcev.

Za lažjo montažo priporočamo uporabo orodja za montažo vseh vrst skinov – GunSkins Squeegee (klik).

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top